PLAN JAVNIH NABAVKI

Elektromreža Srbije donosi Plan javnih nabavki na godišnjem nivou, poštujući odredbe Zakona o javnim nabavkama i u skladu sa formom plana sa Portala javnih nabavki. Ovaj dokument, kao i njegove izmene i dopune, objavljuju se na Portalu javnih nabavki (https://jnportal.ujn.gov.rs/planovi-nabavki-svi) i na internet stranici  Akcionarskog društva „Elektromreža Srbije“ Beograd, u roku od deset dana od dana donošenja.

Plan javnih nabavki za 2024. godinu

Izmena Plana javnih nabavki za 2024. godinu broj 1

Izmena Plana javnih nabavki za 2024. godinu broj 2

Izmena Plana javnih nabavki za 2024. godinu broj 3

Izmena Plana javnih nabavki za 2024. godinu broj 4

ARHIVA

Interni akt

Akcionarsko društvo „Elektromreža Srbije“ Beograd je u skladu sa članom 49. stav 2.  Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik RS”, broj 91/19), donelo Pravilnik o bližem uređivanju postupaka nabavke u Akcionarskom društvu „Elektromreža Srbije“ Beograd, kojim je bliže uređen način planiranja, sprovođenja postupaka javne nabavke i praćenja izvršenja ugovora o javnoj nabavci (način komunikacije, pravila, obaveze i odgovornosti lica i organizacionih jedinica), način planiranja i sprovođenja nabavki na koje se zakon ne primenjuje, kao i nabavki društvenih i posebnih usluga.

PRAVILNIK O BLIŽEM UREĐIVANJU POSTUPKA NABAVKE U AKCIONARSKOM DRUŠTVU „ELEKTROMREŽA SRBIJE“ BEOGRAD

PRAVILNIK O KOMISIJI ZA JAVNU NABAVKU

UPUTSTVO ZA PODNOŠENJE ZAHTEVA ZA NABAVKU

ARHIVA

Interni plan za sprečavanje korupcije u javnim nabavkama

U skladu sa odredbama Zakona o javnim nabavkama, Elektromreža Srbije je donela Interni plan za sprečavanje korupcije u javnim nabavkama, radi pravovremenog otkrivanja, otklanjanja ili umanjenja štetnih posledica eventualne korupcije u svim fazama javne nabavke – u planiranju, sprovođenju postupka i tokom izvršenja ugovora.

Interni plan za sprečavanje korupcije u nabavkama 2021. godina

ARHIVA