Како у свету, тако и у нашој земљи, савет који се ових дана најчешће чује је – Останите код куће!
Ипак, људи који у ванредним околностима обављају послове неопходне за функционисање државе и друштва, могу да пруже савет који звучи нешто другачије, мало је дужи, и гласи – Останите код куће – ми радимо за вас!

То се односи на лекаре, возаче, раднике у продавницама, пекаре, раднике у производњи… Наравно, односи се и на запослене у Електромрежи Србије, који даноноћно раде како би се осигурао сигуран и несметан рад преносног система Републике Србије.
ЕМС-ови запослени посао обављају у измењеним околностима, уз примену и поштовање свих прописаних мера заштите и превенције. Ипак, рад ни у једном тренутку не сме да стане, а тако је било и прошле недеље када је због пожара код Бора далековод морао да буде искључен, а екипа је морала да интервенише.
Због свега тога, запослени ЕМС-а из различитих организационих јединица придружили су се једном од актуелних интернет изазова и почели су да се сликају на својим радним местима, уз јасну поруку: Останите код куће – ми радимо за вас!
Ово је начин да и запослени Електромреже Србије подрже апел који спашава животе – не излазите, останите у својим домовима, заштите себе и своје најмилије, ми смо ту и радимо да бисте у својим домовима имали стабилно и сигурно снабдевање електричном енергијом и лакше поднели ове тешке околности, за које се надамо да ће проћи брзо и са што лакшим последицама.
Слушајте савете струке и инструкције надлежних институција.
Будимо одговорни према себи и другима!

Leave A Comment