**Регистрација се врши преко онлајн платформе за регистрацију**

Регистрација на дневним аукцијама и унутардневним алокацијама почиње у понедељак 11.12.2023. године и траје до среде 27.12.2023. године (за аукције организоване 01.01.2024.)


Годишње и месечне аукције у 2024. години, на граници Македонија – Србија организује МЕПСО (македонски оператор преносног система)

Опште информације о годишњим и месечним аукцијама у 2024. – Македонија
Правила за годишње и месечне аукције за расподелу преносних капацитета између зона трговања ЕМС АД Београд и Македонски електропреносен систем оператор МЕПСО а.д. за 2024. годину (незваничан превод)


Дневне аукције и унутардневну расподелу капацитета организује ЕМС АД Београд

Опште информације о дневним аукцијама у 2024. – Македонија
Правила за дневне аукције за расподелу преносних капацитета између зона трговања ЕМС АД Београд и Македонски електропреносен систем оператор МЕПСО а.д. за 2024. годину (незваничан превод)

Одлука Агенције за енергетику Републике Србије о давању сагласности на правила

Списак регистрованих учесника на дневним аукцијама на граници Македонија – Србија за 2024. годину


Опште информације о унутардневним алокацијама у 2024. – Македонија
Правила за расподелу унутардневних преносних капацитета на граници између зона трговања ЕМС АД Београд и Македонски електропреносен систем оператор МЕПСО а.д. за 2024. годину (незваничан превод)

Списак регистрованих учесника на унутардневним алокационим процесима на граници Македонија – Србија за 2024. годину 

Правила за пријаву прекограничних програма размене између зона трговања ЕМС АД Београд (“ЕМС”) и Македонски електропреносен систем оператор МЕПСО а.д (незваничан превод)

ДАМАС – Корисничко упутство 

НЕРА онлајн платформа за регистрацију – Корисничко упутство

Презентација бидовања на дневним аукцијама и пример дневног xml бида – Подаци за 2019. годину **Регистрација се врши преко онлајн платформе за регистрацију**